Submenu

Let op: mogelijke phishing mails

Let op: mogelijke phishing mails


Beste klant van Pico Women,

Wij zijn op de hoogte gebracht door onze webhosting, die een hack in hun software hebben geconstateerd. Hierbij is er mogelijk toegang gekregen tot onder andere de contactgegevens van onze klanten.

Inmiddels is er een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld om een exacte analyse uit te voeren, om te kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ook is er een melding gedaan van de hack via het meld loket datalekken Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat betekend dit voor u? Uw e-mail kan worden gebruikt voor phishing e-mail berichten. Dit houd in dat u mailtjes of telefoontjes met mogelijke betaalverzoeken kunt ontvangen. Wij zullen u nooit een betaalverzoek sturen, tenzij wij met u hierover een afspraak hebben gemaakt. Ons advies is dan ook wanneer u een verdacht mailtje ontvangt deze volledig te negeren.

Heeft u een online Pico Women account voor het bestellen via onze webshop? Wij hebben uit voorzorg alle wachtwoorden gereset. Wij vragen U dan ook om een nieuw veilig wachtwoord in te stellen. Dit kan via deze link: https://www.picowomen.nl/inloggen.html

Hiervoor klikt u op ‘wachtwoord vergeten’. Vervolgens krijgt u een mail van ons met daarin de nieuwe link om uw wachtwoord te wijzigen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met 053-8900900 of mailen naar klantenservice@picowomen.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur - 17:30 uur. Op koopzondag van 13:00 - 17:00 uur

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Team Pico Women