Winkelmand
GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €20,-GRATIS VERZENDING BOVEN €20,-*
Klantenservice

Andere blogs

Studio Anneloes @WORK

Stijlvolle bedrijfskleding met het ultieme draagcomfort van travel kwaliteit. De Studio Anneloes @WORK kledinglijn is ontworpen voor vrouwen die comfortabele, maar stijlvolle mode willen dragen tijdens werk. De gehele lijn, bestaande uit diverse boven- en onderstuks en jurken, is gemakkelijk te combineren en eenvoudig mooi te houden. De stoffen van deze collectie zijn ademend, waardoor je niet snel transpireert en ongestoord kunt werken. Doordat bijna elk kledingstuk uit deze lijn is gemaakt van travel kwaliteit, kan het kledingstuk minder vaak gewassen worden, hoeft het niet in de droger en kan het, zonder te strijken, de kast in. 

De Studio Anneloes @WORK collectie is geschikt voor een persoon die een eigen zaak heeft zoals een kapsalon, hotel, kledingwinkel, schoonheidssalon et cetera én daarnaast op zoek is naar representatieve, comfortabele werkkleding voor haarzelf of het gehele team.

Enthousiast? Kom met ons in contact! De gehele collectie is bij ons, Pico Women Fashion & More, in het donkerblauw en zwart verkrijgbaar! Voor vragen en informatie kunt u ons via WhatsApp (06 58 06 20 20) of telefonisch (053 8 900 900) bereiken. Langskomen bij ons in de winkel mag uiteraard ook (De Heurne 51, 7511 GZ Enschede). 

 

 



 

 

Terug
Klantenservice
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons cookiebeleid.